Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Komune 728 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 120 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Kupi: të ardhura nga qiraja e Bar-restorant Nëna Mbretëreshëtë Kodrat e Liqenit 12 000 euro dhe të ardhura nga qiraja e Bar-restorant Petrela 1 200 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function116%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Blerë 50 koshere bletësh me vlerë 300 000 lekë nëpërmjet të ardhurave familjare, rrogës dhe të ardhurave nga qiraja.
2) Pagesë detyrimi me vlerë 5 394 euro për një kredi të marrë për blerje apartamenti.