Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura prej 1 163 687 lekë nga paga në pozicionin e kryetarit të gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Durrës.
Incomes from Bonuses
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interests
Incomes from Rent
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
Incomes from Shares
Incomes from Publications and Copyright
Incomes from Heritage Rights
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateTë ardhura prej 634 448 lekë nga paga e bashkëshortes si K/Sekretare pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë deri në muajin dhjetor.
Payments received for obligations from third parties
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Bashkëshortët gjatë 2016 kanë kursyer 100 000 lekë cash nga pagat e tyre.
2) Detyrimi ekzistues prej 27 000 euro i Zonjës Albana si rrjedhojë e Huasë së marrë në 2012.