Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe shpërblime si Kryetar Bashkie 2 528 850 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Kola: të ardhurat nga paga 314 215 lekë.
2) Të ardhura nga paga dhe shpërblime të Z. Ranuar Kolaj 502 259 lekë.
3) Të ardhura nga paga dhe shpërblime të bashkëshortes së Z. Ranuar Kolaj 501 030 lekë.
4) Të ardhura nga puna e Z. Viorel Kolaj 62 700 lekë.
5) Të ardhura nga aktiviteti privat i Z. Viorel Kolaj 1 800 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Investim në ndërtimin e një kalçetoje nga Z. Viorel Kolaj, me vlerë 10 000 000 lekë me bashkëfinancim, ku pjesëmarrja në investim është në masën 20%.