Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations924 830 lekë të përfituara nga paga si gjyqtare dhe nga përfitimi i barrëlindjes.
Incomes from Bonuses
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interests
Incomes from Rent
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
Incomes from Shares
Incomes from Publications and Copyright
Incomes from Heritage RightsBashkëshorti të ardhura nga puna si prokuror, subjekt deklarimi më vehte.
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
Payments received for obligations from third parties
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendja e kursimeve cash në 31 dhjetor 2016 është 0 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Bashkëshortët kanë shpenzuar 3 000 euro për blerjen e një Autoveturë marka DaimlerChrysler me naftë, blerje e realizuar përmes Kontratës së Shitblerjes së datës 30.03.2016.