Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 865 320 Lekë (72 110 Lekë/muaj) nga paga si Kryetar i Bashkisë Rrogozhinë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesTë ardhura me vlerë 333 333,34 Lekë nga dividendi i shpërndarë nga kompania Univers Promotions.
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersKredia me afat 20 vjeçar, për blerje apartamenti, vlera totale e kredisë 150 000 euro dhe data e lidhjes së kontratës së kredisë është 18 Prill 2017.