Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga nga puna në Kryeministri, 1 079 342 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, shuma e shlyer 111 996 lekë. Detyrimi mbetur pa shlyer 0.
2) Overdraft në një bankë të nivelit të dytë, shuma e shlyer 39 000 lekë. Shuma e mbetur pashlyer, 39 000 lekë.
3) Kredi në një bankë të nivelit të dytë, shuma e shlyer 286 400 lekë. Detyrimi i mbetur pa shlyer, 1 399 705 lekë.