Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 713 392 lekë.
2) Të ardhura nga dietat 349 625 lekë.
Incomes from Bonuses
1) Të ardhura nga bonusi për transportin si Kryetar Bashkie 540 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 142 560 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja: të ardhurat nga paga 529 756 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Të ardhura nga shitja e një automjeti në pronësi 100% të Z. Krosi 500 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function245%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara për shkollimin e vajzës 372 500 lekë.