Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 681 405 lekë.
Incomes from Bonuses
1) Të ardhura nga bonusi për transportin si Kryetar Bashkie 300 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 23 700 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja: të ardhurat nga paga 499 134 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Të ardhura nga shitja e dy automjeteve në pronësi 100% të Z. Çela përkatësisht në vlerat 2 150 000 lekë dhe 900 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function148%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën 700 00 lekë për një kredi të marrë në vitin 2012 për blerje automjeti.
2) Detyrime në paguara në vlerën 91 202 lekë për një kredi bankare të aktivizuar në vitin 2008.