Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 150 273 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 597 829 lekë.
2) Babai, të ardhura nga pensioni pleqërisë dhe si shitës ambulant, 470 000 lekë.
3) Nëna, të ardhura nga pesioni pleqërisë, 98 400 lekë.
4) Vëllai, të ardhura nga emigrimi, 1 800 pound.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Detyrime të papaguara në vlerën 206 191 lekë për kredi bankare marrë më 10.11.2011 me principal 870 000 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 68 992 lekë për kredi bankare marrë më 22.04.2015.
3) Gjendje e depozitës për fëmijë, 490 872 lekë.
4) Gjendje depozitë bankare, 556 dollarë.
5) Gjendje depozitë bankare, 3 050 euro.
6) Gjendje depozitë bankare, 400 000 lekë.
7) Kontratë shkëmbimi automjeti lidhur më 22.10.2015, pa pagesa reciproke.
8) Kartë krediti me limit 25 000 lekë.
9) Kartë krediti me limit 900 euro.