Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 878 104 lekë.
2) Të ardhura nga mësimdhënia pranë Universitetit të Elbasanit dhe “Albanian University”, 200 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura nga shitje veture, 70 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function107%
Others
1) Mbyllur kredi bankare për shtëpi më 18.10.2016.
2) Mbyllur kredi konsumatore më 04.04.2016.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Blerë veturë në vlerë -700 000 lekë.
2) Shlyer në vitin 2016 vlera -164 880 lekë për kredi për blerje makine dhe shpenzime të tjera marrë më 05.04.2016 me principal 1 370 000 lekë dhe këst mujor 20 610 lekë. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 1 264 972 lekë.