Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si ambasador, (18.10.2014 - 31.12.
2014), 4 362 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesat bankare, 65 230 lekë
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Marjana Kureta të ardhura nga paga si inspektore në Njësinë e Kontrollit të Brendshëm dhe Antikorrupsion në kryeministri, tetor - dhjetor 2014, 254 319 lekë.
2) Vajza, Anisa Kureta, të ardhura nga detyra si specialiste dhe përgjegjëse sektori në ISSH, 223 389 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka