Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Komune 745 563 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 143 055 lekë.
2) Të ardhura si anëtar i Këshillit Drejtues të FSHZH 31 446 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Të ardhura nga dhënia me qira e apartamentit në Tiranë, me sip 116.3 m2 në vlerën 4 500 euro. Deklaruar pagimi i tatimit përkatës.
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
1) Të ardhura nga aktiviteti i bletë-rritjes 300 000 lekë.
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function248%
Others
1) Marrë kredi bankare për llogari të vëllait në vlerën 43 000 euro nëpërmjet "Marrëveshjes siguruese".
2) Dhënie kredi vëllait në vlerën 2 000 000 lekë.