Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 225 912 lekë neto.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura nga angazhimi si ekspert në programin e trajnimit vazhdues të Shkollës së Magjistraturës, 67 875 lekë.
2) Të ardhura nga angazhimi si ekspert i qendrës 'L.I.S.T', në kuadër të projektit 'Online Portal for Legal Professionals', financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës, 1 074 219 lekë neto.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, znj. Megi Metalla, të ardhura nga paga si specialiste në Departamentin e Administratës Publike (DAP) për periudhën 25.02.2014 - 31.12.2016, shuma 1 771 919 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e kursimeve, 200 000 lekë të cilat i shtohen shumës prej 500 000 lekësh të mbetura nga kursimet deri në vitin 2015 nga ku 720.84 euro, 10 dollarë, 4 721.84 lekë dhe 5 079 lekë në llogari të ndryshme bankare dhe pjesa tjetër cash.
2) Kredi bankare në kushte lehtësuese në shumën 5 000 000 lekë për 30 vjet, me interes 4 %, këst mujor 24 000 lekë sipas kontratës dt. 22.09.2011. Detyrimi i shlyer, 288 355.51 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 4 506 575.72 lekë.
3) Bashkëshortja, znj. Megi Metalla, pronare me 100 % e një autoveture tip 'Peugeot 208, vlera 12 500 euro. (Makina është blerë me: 845 000 lekë të ardhura nga ekzekutimi i një vendimi të Gjykatës së Shkallës së Parë Administrative lënë pjesërisht në fuqi nga vendimi i Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë; 1 800 euro nga shitja e makinës së familjes tip 'Mercedes Benz'; nga kursimet si dhe kontributi i ekonomisë familjare para martese.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka