Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar, 1 330 917 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura nga honoraret si anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, 102 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Besiana Hado, të ardhura nga paga neto, 1 203 777 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Besiana Hado, të ardhura nga shpërblimet, 370 422 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Kredi bankare, detyrimi i shlyer deri më 31 dhjetor 2015 është 291 661 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 681 710.46 lekë.
2) Kontratë pranimi mbarëvajtjeje në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’ me dt. 14.09.2016 të djalit në shumën 76 000 lekë, (pagesa me dy këste). Detyrimi i shlyer, 38 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 38 000 lekë.
3) Kontratë pranimi mbarëvajtjeje në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’ me dt. 14.09.2016 të vajzës në shumën 76 000 lekë, (pagesa me dy këste). Detyrimi i mbetur pashlyer, 76 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shpenzime për shlyerje kredie, 291 661 lekë.
1) Shpenzime për shkollimin e djalit në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’, 38 000 lekë.