Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto të vitit nga paga si Kryetar i Bashkisë Kukës, 1 083 600 Lekë (90 300 Lekë/muaj).
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura të vitit me vlerë 25 000 Lekë nga paga si Pedagoge me kohë të pjesshme në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës .
2) Bashkëshortja, të ardhura si eksperte pranë Institutit Shqiptar për Inovacion Social për projektin ‘Social Protection and Inclusion Mechanisms’, 135 000 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersDepozitë me vlerë 3 076 343,61 Lekë pranë Raiffeisen Bank, kursime nga paga.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka