Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpenzime udhëtimi si drejtor i Drejtorisë Rajonale të Bujqësisë, Korçë, 845 743 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhurat nga interesat bankare 754 dollarë, pjesa takuese 50 %.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpenzime udhëtimi si gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit, Korçë, 1 371 082 lekë.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura nga ekzekutimi i detyrueshëm i kontratës së shitjes së kuotave të kapitalit në shoqërinë “D&G”, 650 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka