Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si drejtor i Drejtorisë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore, Dibër, 01.01.2015-24.07.2015, 663 081 lekë.
2) Të ardhura nga paga si Kryetar i Bashkisë Dibër, 25.07.2015-31.12.2015, 388 078 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si Anëtar i Këshillit Bashkiak Peshkopi, 52 770 lekë.
2) Të ardhura si Anëtar i Këshillit të Qarkut Dibër, 22 610 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Tefta Xhelili, të ardhura nga paga si administratore e Viklo shpk, 620 288 lekë.
2) Djali, të ardhura nga paga si i punësuar pranë Viklo shpk, 190 032 lekë.
3) Djali, të ardhura nga paga si i punësuar pranë Qendrës Balneale Peshkopi, 95 044 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function290%
Others
1) Bashkëshortët, blerë më 27.03.2015, truall dhe ndërtesë 1-katërshe me sip. 162.7 m2 në Dibër, 3 800 000 lekë, me kredi bankare marrë më 26.02.2015 me principal 4 500 000 lekë.
2) Derdhur kursimet cash në llogari bankare, 235 500 lekë.
3) Subjekti Viklo shpk kaluar ne llogarinë bankare të djalit Ervis shuma 297 540 lekë për t’u përdorur për emër dhe llogari të shoqërisë.
4) Kaluar në llogari bankare të djalit, Klodian, 15 000 lekë, nga një i afërm.