Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si Kryetar i Bashkisë Peqin, 854 880 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura nga shpërblimi si anëtar i Këshillit të Qarkut Elbasan, 112 200 Lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Shlyer shuma prej 247 361 Lekë për kredinë e marrë për arredim shtëpie me vlerë 1 000 000 Lekë, interes 5,5% dhe këst mujor 19 000 Lekë, marrë në datë 13.04.2016 Lekë dhe afat deri në 13.04.2021. Gjendja e mbetur e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 709 034 Lekë.