Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsNet salary as a Minister 15 September - 31 December 2013 in the amount of 437 002 ALL.
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura 437 002 Lekë nga paga për periudhën Shtator- Dhjetor 2013.
Incomes from BonusesNone
Incomes from BonusesNuk Ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNone
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk Ka
Incomes from bank interestsNone
Incomes from bank interestsNuk Ka
Incomes from RentNone
Incomes from RentNuk Ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNone
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk Ka
Incomes from SharesNone
Incomes from SharesNuk Ka
Incomes from Publications and CopyrightNone
Incomes from Publications and CopyrightNuk Ka
Incomes from Heritage RightsNone
Incomes from Heritage RightsNuk Ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNone
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk Ka
Payments received for obligations from third partiesNone
Payments received for obligations from third partiesNuk Ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk Ka
Others-
Others
1) Gjendje 247 840.59 Lekë në llogarinë bankare në lekë.
2) Gjendje 54 496.94 Lekë në depzitën bankare në lekë.
3) Gjendje 5 830.55 Euro në llogarinë bankare në euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
None