Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si ambasador në Bruksel, (1 janar - 26 shtator
2014), 16 377 euro.
2) Të ardhura nga shpërblimi dhe leja, në pritje të dekretimit si ambasador në Rumani, 106 970 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si Sekretare e Parë pranë Misionit të Shqipërisë në NATO, 8 645 euro.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga shpërblimi dhe leja, si punonjëse e MPJ-së, para transferimit, 76 260 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersLlogari bankare në bankën “BCR”, në Rumani, 15 426 euro.