Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si Gjyqtar pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit për vitin 2018, shuma 3 854 376 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 857 097 Lekë nga paga pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.
2) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 4 912 Lekë nga interesat bankare të depozitës për vitin 2018.
3) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 15 000 Lekë si trajnuese pranë Shkollës së Administratës Publike (ASPA).
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Kursime për vitin 2018 në shumën 1 321 137.93 Lekë nga të ardhurat e pagës.
2) Bashkëshortja, Znj. Donika Daci, gjendje të kursimeve nga paga në 31.12.2018, vlera 0 Lekë.
3) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, shtesë të depozitës me 4 912 Lekë nga interesat bankare për vitin 2018.
4) Vajza, Znj. Greta Daci, gjendje të llogarisë bankare, vlera 0 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka