Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si Gjyqtar pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit për vitin 2018, shuma 3 854 376 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 857 097 Lekë nga paga pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.
2) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 4 912 Lekë nga interesat bankare të depozitës për vitin 2018.
3) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, të ardhura në vlerën 15 000 Lekë si trajnuese pranë Shkollës së Administratës Publike (ASPA).
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kursime për vitin 2018 në shumën 1 321 137.93 Lekë nga të ardhurat e pagës.
2) Bashkëshortja, Znj. Donika Daci, gjendje të kursimeve nga paga në 31.12.2018, vlera 0 Lekë.
3) Bashkëshortja, Znj Donika Daci, shtesë të depozitës me 4 912 Lekë nga interesat bankare për vitin 2018.
4) Vajza, Znj. Greta Daci, gjendje të llogarisë bankare, vlera 0 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka