Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si administrator i Ujësjellës - Kanalizimeve, sh.a, Ura Vajgurore, 840 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si anëtar i Këshillit Administrativ, 192 360 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipTë ardhura nga toka bujqësore, 510 00 lekë.
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali, Z. Mariglen Sula, të ardhura nga paga, 749 700 lekë.
2) Djali, Z. Martil Sula, të ardhura nga paga, 540 000 lekë.
3) Djali, Z. Martil Sula , të ardhura nga Komisioni Disiplinor i USSH, 3 000 / seancë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar me 100 % i një toke arë, përfituar sipas ligjit 7501, vlera 3 451 000 lekë.
2) Pronar me 25 % i një shtëpie banimi ndarë në vitin 1985 me sip. 81 m2, vlera 3 000 000 lekë.
3) Kredi marrë për investime në bujqësi. Detyrimi i shlyer, 236 380 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 563 070 lekë.
4) Djali, Z. Mariglen Sula, kredi marrë për investime në bujqësi. Detyrimi i shlyer, 50 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 450 000 lekë.
5) Djali, Z. Martil Sula, pronar me 100 % i një autoveture blerë në vlerën 200 000 lekë.
6) Djali, Z. Martil Sula, kredi konsumatore. Detyrimi i shlyer, 20 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 280 000 lekë.