Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto nga rroga në shoqërinë Albgaz për periudhën 01.01.2018 - 31.03.2018 në pozicionin e administratorit, 648 336 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Znj. Eranda Gjeçi, të ardhura neto nga rroga si pedagoge në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës për periudhën 01.01.2018 - 31.03.2018, shuma 191 130 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë rrjedhëse në Procredit Bank më 23.04.2018, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri është pakësuar 41.56 euro dhe është 74 257.16 euro.
2) Gjendja e llogarisë rrjedhëse në Procredit Bank më 23.04.2018, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri është pakësuar 123 886.96 lekë dhe është 155 334.97 lekë.
3) Gjendja e depozitës bankare në Procredit Bank së bashku me babain, (50 % secili) më 23.04.2018, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri nuk ka ndryshim, 10 222.97 dollarë.
4) Gjendja e depozitës bankare në Procredit Bank më 31.12.2017, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri, nuk ka ndryshuar, 255 916.18 euro.
5) Gjendja e llogarisë së kursimit në BKT më 23.04.2018, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri nuk ka ndryshim, 54 971 euro.
6) Bashkëshortja, Znj. Eranda Gjeçi, gjendja e llogarisë rrjedhëse të rrogës në BKT më 23.04.2018 është pakësuar me 71 808 lekë dhe është 42 159 lekë.
7) Gjendja e llogarisë rrjedhëse të pagës në Credins Bank më 23.04.2018 është shtuar 202 679 lekë dhe është 258 918.49 lekë.
8) Gjendja e llogarisë së kursimit në Credins Bank më 31.12.2017, kursime nga puna, aktivitetet private në Gjermani e Shqipëri nuk ka ndryshim, 14 941.19 euro.
9) Bashkëshortja, Znj. Eranda Gjeçi, gjendja e llogarisë rrjedhëse në Raiffeisen Bank për kontratën e qirasë së ap. 2+1 me sip. 89 m2 është shtuar 1 692.1 euro dhe është 3 807.1 euro, pjesa takuese 50 %.
10) Gjendja e llogarisë së biznesit në Raiffeisen Bank më 23.04.2018, të ardhura nga veprimtaria private e punës nuk ka ndryshuar, 72 306.1 lekë.
11) Gjendja e llogarisë së biznesit në Raiffeisen Bank më 23.04.2018, të ardhura nga veprimtaria private e punës, nuk ka ndryshuar, 30 746.74 euro.
12) Gjendja e depozitës me afat në Procredit Bank më 23.04.2018 nuk ka ndryshuar, 1 200 euro.
13) Kartë krediti në Procredit Bank më 23.04.2018 nuk ka ndryshuar, 1 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka