Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All GEAM SH.P.K All 4,579,107.00 31 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) GEAM SH.P.K Gjirokaster 468,000 2014-12-31 2014-12-31 39210160662014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER BLERJE MATERIALE FUKSIONI PAJISJE SPECIALE FAT TAT 14 SERIA 18215064 FH 57 UP 62 DT 09.12.2014. FTESE PER OFERTE, PV 01 DT 17.12.2014.
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GEAM SH.P.K Durres 462,000 2014-12-29 2014-12-30 37610160612014 Pajisje per perdorim policor 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK MATERIALE SPECILE FAT NR 11 DT 22.12.2014
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GEAM SH.P.K Durres 109,200 2014-12-29 2014-12-30 37310160612014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK RIP MJETI ZJARREFIKSE KR5650A FAT NR 10 DT 22.12.2014
  Prefektura e qarkut Vlore (3737) GEAM SH.P.K Vlore 87,600 2014-12-26 2014-12-26 28210160742014 Pajisje per perdorim policor 1016074 PREFEKTURA PAISJE PER PMNZZH 2014 FAT NR 11 DAT 23.12.2014
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GEAM SH.P.K Durres 348,000 2014-12-22 2014-12-23 36610160612014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK SHKUME SITETIKE FAT NR 07 DT 12.12.2014
  Prefektura e qarkut Lezhe (2020) GEAM SH.P.K Lezhe 450,000 2014-12-22 2014-12-23 27310160702014 Pajisje per perdorim policor PREFEKTURA LEZHE PAG FAT NR 12 DT 19.12.2014
  Shkolla hoteleri-turizem Tirane (3535) GEAM SH.P.K Tirane 28,800 2014-12-16 2014-12-19 7610110602014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 600 Shkolla Hoteri Turizem bl fikse zjarri up 19 dt 10.11.2014 ftes 11.11.2014 pv 13.11.2014 fh 24 dt 24.11.2014 ft 4 dt 24.1.2014 s 18215004 njf 13.11.2014
  Prefektura e qarkut Tirane (3535) GEAM SH.P.K Tirane 144,000 2014-12-16 2014-12-19 28110160722014 Pajisje per perdorim policor Prefektura e Qarkut Tirane pageseblerje tuba zjarrefikese, up 41 dt 5.12.14, ftesa 9.12.14, fituesi 12.12.14, pv 12.12.14, ft 06 dt 12.12.14 seri 18215006, fh 27 dt 12.12.14
  Prefektura e qarkut Lezhe (2020) GEAM SH.P.K Lezhe 388,800 2014-12-16 2014-12-17 26810160702014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PREFEKTURA LEZHE PAG FAT NR 8 DT 12.12.2014
  Qendra e muzeumeve(etnografik e onufri) Berat (0202) GEAM SH.P.K Berat 28,800 2014-12-15 2014-12-15 15310120142014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale qendra e muzeumeve berat lik fat dhjetor 2014 mbushje fikse zjarri
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) GEAM SH.P.K Berat 208,800 2014-12-05 2014-12-05 25621020052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Drejtoria Ekonomike e Arsimit 2102005 likujdim fature dt.10.11.2014
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) GEAM SH.P.K Durres 237,600 2014-12-03 2014-12-04 23921070082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2107008 QEA RIMBUSHJE, VENDOSJE FIKSE ZJARRI
  Komuna Qender (1111) GEAM SH.P.K Gjirokaster 35,880 2014-11-27 2014-12-01 15324450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje per mbrojtjen ndaj zjarrit 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE BLERJE FIKSE ZJARRI FAT NR 1 DT 03.11.2014 NR SER 18215051 UP NR 25 DT 27.10.2014 FTES OFERTE NJOFT FITUES
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) GEAM SH.P.K Elbasan 48,000 2014-11-26 2014-11-27 41410160622014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Prefektura materiale
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) GEAM SH.P.K Elbasan 15,600 2014-11-25 2014-11-26 18110250422014 Sherbime te tjera rimbushje fikse zjarri QFP
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) GEAM SH.P.K Tirane 185,461 2014-11-20 2014-11-21 62510180012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale SHISH Mbushje mjte me MNZ up 320/1 dt 19.09.2014 pv 01.10.2014 kontr 320/3 dt 08.10.2014 fat 06697950 dt 29.10.2014 pvmd 29.10.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) GEAM SH.P.K Korçe 10,800 2014-11-19 2014-11-20 39110110152014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE FIKSE ZJARRI LIK FAT NR.2 DT.06.11.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535) GEAM SH.P.K Tirane 28,800 2014-11-13 2014-11-13 14110140472014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje per mbrojtjen ndaj zjarrit D.P.Permbarimit blerje pajsje zjarri,up nr 12 dt 05.11.2014 fto dt 05.11.2014,njof fit 11.11.2014,fat nr 3 dt 11.11.2014 sr 18215003,fh nr 3 dt 11.11.2014
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) GEAM SH.P.K Tirane 10,800 2014-11-12 2014-11-13 15710930062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 602 rep.inspektim shpetim miniera rimbushje bombola,up nr 26 td 21.10.2014,ftese per oferte dt 21.10.2014,fat nr 48 dt 23.10.2014,seri 06697948
  Teatri Kombetar (3535) GEAM SH.P.K Tirane 256,800 2014-11-11 2014-11-12 26810120222014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1012022, TEATRI KOMBETAR pagese per montimin dhe kolaudimin e sist te MKZ,up nr 131 dt 29.09.2014,fto dt 01.10.14,fat nr 01 dt 04.11.2014 sr 18215001 fh nr 72 dt 05.11.2014