Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura neto në vlerën 1 729 117 Lekë nga paga si Prokuror pranë Prokurorisë së Apelit për Krime të Rënda. E ardhura bruto për vitin 2018 është 2 295 984 Lekë.
2) Të ardhura neto në vlerën 74 273 Lekë nga pagesa si ekspert pranë Shkollës së Magjistraturës për vitin 2018. E ardhura bruto është 82 500 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Aida Sheshi, të ardhura neto në vlerën 947 256 Lekë nga paga si ekonomiste pranë OSHEE-së. E ardhura bruto nga paga është 1 181 738 Lekë.
2) Djali, Z. Renis Sheshi, të ardhura në vlerën 587 626 Lekë nga paga si specialist jurist pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersDjali, Z. Skerdi Sheshi, llogari pranë një banke të nivelit të dytë (kartë studenti) me gjendje 1 648 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka