Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 1 222 646 Lekë nga paga si Gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë për vitin 2017.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura në vlerën 154.83 Dollarë nga interesat bankare të depozitës.
2) Të ardhura në vlerën 40.76 Euro nga interesat bankare të depozitës.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Jonida Rystemaj, të ardhura në vlerën 1 166 414 Lekë nga paga dhe orët jashtë orarit si pedagoge pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës për vitin 2017.
2) Bashkëshortja, Znj. Jonida Rystemaj, të ardhura në vlerën 12 750 Lekë si honorar për komision provimi (konkurset e punësimit) të realizuar pranë Autoritetit të Mediave Audiovizive.
3) Bashkëshortja, Znj. Jonida Rystemaj, të ardhura në vlerën 25.47 Euro nga interesat bankare të depozitës me afat 1 vjeçar.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Shtesë 154.83 Dollarë në gjendjen e depozitës bankare, me burim të ardhura nga interesat.
2) Shtesë 40.76 Euro në gjendjen e depozitës bankare, me burim të ardhur nga interesat.
3) Bashkëshortja, Znj. Jonida Rystemaj, shtesë 25.47 Euro në gjendjen e depozitës bankare me afat 1-vjeçar me burim të ardhura nga interesat bankare si rrjedhojë e maturimit të interesit vjetor.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka