Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura bruto, nga paga si kryetar Bashkie, 924 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura bruto nga paga si anëtar i Këshillit të Qarkut 143 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 2 160 000 lekë për një pikë karburanti në bashkëpronësi.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipTë ardhura nga biznesi i regjistruar në emër të bashkëshortes, me xhiro të deklaruar nën 200 000 lekë, 420 350 lekë
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka