Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura prej 1 443 010 lekë nga paga dhe dieta të deklaruesit në pozicionin e gjyqtarit.
Incomes from Bonuses
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interests
Incomes from Rent
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
Incomes from Shares
Incomes from Publications and Copyright
Incomes from Heritage Rights
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
Payments received for obligations from third parties
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersVazhdon detyrimi prej 1 400 000 lekë i pashlyer, sipas huasë e datës 01.04.2009 e deklaruar më parë, marrë për mjekim personal.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc