Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 2 226 316 Lekë nga paga (1 412 735 Lekë), nga rimbursimet e shpenzimeve të karburantit (210 667 Lekë), nga rimbursimet e shpenzimeve të telefonisë (89 533 Lekë), nga honoraret për pjesmarrje në komisionet parlamentare (95 200 Lekë) dhe nga dietat (418 181 Lekë) të përfituara nga statusi i Deputetit të Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2019.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateDjali, të ardhura në vlerën 6 544.06 Lekë nga interesat bankare të depozitës në emër të tij.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Llogari bankare me gjendje 2 656 140.9 Lekë në 31.12.2019.
2) Llogari bankare me gjendje 7 110.99 Euro në 31.12.2019.
3) Kartë krediti pranë një banke të nivelit të dytë me gjendje 84.12 Euro në 31.12.2019.
4) Bashkëshortja, Znj. Shqiponja Ago, deklaron se nuk ka shtesa apo pakësime të pasurisë për vitin 2019.
5) Vajza, Znj. Anxhela Murrizi, llogari bankare me gjendje 1 019 348.9 Lekë në 31.12.2019.
6) Djali, depozitë me gjendje 1 099 842.14 Lekë në 31.12.2019. Gjatë vitit 2019, depozita është shtuar me 6 544.06 Lekë nga të ardhurat e interesave bankare.