Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2010
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime si Shef Shtabi në Brigadën Detare, 96 550 lekë në muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja Znj. Anila Nasto, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 45 000 lekë në muaj.
2) Babai, pension pleqërie, 16 800 lekë në muaj.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendje llogari bankare më 03.06.2011, 357 673 lekë.
2) Gjendje llogari bankare e pandryshuar, 3 092 762 lekë.
3) Gjendje depozitë bankare më 08.03.2011, vlera 1 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2010
expenseDesc
Nuk ka