Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga në vlerën 1 404 425 lekë.
Incomes from Bonuses
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interests
Incomes from Rent
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
Incomes from Shares
Incomes from Publications and Copyright
Incomes from Heritage Rights
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1)Të ardhura prej 744 989 lekë nga paga e bashkëshortit.
2) Të ardhura prej 204 000 lekë nga bashkëshorti nga pjesmarrja si anëtar i KMCAP epror.
3) Të ardhura prej 494 478 lekë nga paga e djalit Fatos Brahimi si punonjës pranë inspektoriatit Shëndetësor Dega Rajonale Tiranë.
Payments received for obligations from third parties
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others