Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, është 1 052 448 lekë neto.
Incomes from Bonuses
Incomes from Advisor / Member of Boards
Incomes from bank interests
Incomes from Rent
Incomes from Businesses and Entrepreneurship
Incomes from Shares
Incomes from Publications and Copyright
Incomes from Heritage Rights
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateTë ardhura nga paga neto si prokurore pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë prej 984 084 lekë.
Payments received for obligations from third partiesDeklaruesi ka përfituar 3000 Euro nga shitja e automjetit tip Mercedes Benz i vitit 2002 përmes Kontratës së Shitjes e lidhur në shkurt 2016.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1)Gjendja e llogarisë së pagës së deklaruesit në datë 31.12.2016 është 2 779.42 lekë.
2)Gjendja e llogarisë së bashkëshortes në datën 31.12.2016 është 0.00 lekë.