Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga (për periudhën 01.01.2016 - 23.09.
2016 ), 1 040 487 lekë.
2) Të ardhura nga paga (për periudhën 13.12.2016 - 31.12.
2016 ), 57 815 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Arjola Këri, (të ardhura nga paga neto për periudhën 01.01.2016 - 30.09.
2016), 252 082 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Arjola Këri, të ardhura nga paga neto (për periudhën 13.12.2016 - 31.12.
2016), 18 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka