Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga kontrata e ekspertizës me KE, 19 600 euro.
2) Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Avokatisë, 508 000 lekë.
3) Të ardhura nga kontrata si eksperte në aktivitet me Shoqërinë Civile, KSHC, 900 euro.
4) Të ardhura nga rroga si Sekretare e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, 1 228 764 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga kontrata e qirasë së apartamentit në Itali, 480 euro/muaj.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga puna full time te poliambulanca "Zoja e Këshillit të Mirë", 2 390 688 lekë.
2) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga American Hospital dhe ALBIOMED, 120 000 lekë.
3) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura nga konsulenca të ndryshme mjekësore, 2 194 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 37 328 239 lekë, të ardhura nga paga si Sekretare e Përgjithshme si edhe pjesa e trashëgimisë në zbatim të vendimit të GJEDNJ-së në çështjen Dume dhe Dvrorani kundër shtetit shqiptar Shqipërisë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në bankën Societe General Strasbourg, Francë, shtuar 19 644 euro nga pagesat si eksperte e jashtme e KE-së.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 18 346 lekë nga interesat e llogarive korrente dhe depozitë si dhe 503 919 lekë si rezultat i interesave vjetore dhe pagesave nga mësimdhënia.
4) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 46 272 lekë.
5) Gjenda e llogarisë në UniCredito Banca Romë, Itali, pakësim vlere.
7) Deklarohet një apartament, (pjesë e regjimit martesor 50 % me 50 % me bashkëshortin), sipas kontratës së porosisë.
8) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 921 euro.
9) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 654 869 lekë.
10) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 180 euro.
11) Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 89 800 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja cash tërhequr më parë nga një bankë e nivelit të dytë, pakësuar me 70 000 dollarë, punime në apartamentin familjar.