Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura të vitit me vlerë 1 137 612 Lekë (94 801 Lekë/muaj) nga paga si Kryetar i Bashkisë Dibër.
2) Të ardhura nga shpërblimi si Mjek me kohë të pjesshme në Spitalin Rajonal Peshkopi për turnin e mjekut roje prej 24 orësh, sipas nevojave të spitalit. Shpërblimi ështe 5 000 Lekë/turn.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura të vitit me vlerë 622 200 Lekë (51 850 Lekë/muaj) nga paga si Shefe Laboratori në Spitalin Rajonal Peshkopi.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura me vlerë 300 000 Lekë nga shitja e makinës tip Mercedes Benz, ekzekutuar si kontratë me datë 10.01.2017.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Depozitë me vlerë 780 872,68 Lekë pranë Credins Bank, krijuar nga paga si Kryetar i Bashkisë Dibër dhe Mjek Roje në Spitalin Rajonal Peshkopi.
2) Bashkëshortja, depozitë me vlerë 134 392,55 Lekë pranë Credins Bank, nga paga si Shefe Laboratori në Spitalin Rajonal Peshkopi.