Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si drejtori i Rendit Publik pranë Departamentit të Sigurisë në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, për vitin 2016, 1 251 228 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, znj. Jorika Loka, të ardhura nga paga si nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjeçare "Fan.S.Noli", për vitin 2016, 608 208 lekë.
2) Nëna, znj. Dava Loka, të ardhura nga pensioni për vitin 2016, 112 848 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendja e llogarisë bankare, në një bankë të nivelit të dytë, 194 200 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka