Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2012
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto nga paga si punonjës policie me gradën kryekomisar, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë, për periudhën 01.01.2012 - 15.10.2012, 621 830 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, znj. Iva Shehaj, të ardhura nga paga si mjeke pranë Drejtorisë së Policisë, Qarku Tiranë, për periudhën 01.01.2012 - 15.10.2012, 306 452 lekë.
2) Të ardhura nga babai, nga qiraja e apartamentit në pronësi të babait, në Kombinatin e Mishit, Yzberisht, 130 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2012
expenseDesc
Nuk ka