Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe pagesë uniforme, në Policinë e Shtetit për periudhën 01.01.2016-31.12.2016, 1 057 081 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, znj, Matilda Veliu, të ardhura nga paga si personel akademik me kohë të plotë pranë Departamentit të Ekonomiksit në Universitetin "Ismail Qemali", orët suplementare, honoraret si anëtare e Këshillit të Fakultetit si edhe si personel akademik në Universitetin Shtetëror të Tiranës për vitin 2016, 1 171 756 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, në 31.12.2016 (depozita më parë ishte në emër të bashkëshortes, tani ka kaluar në emër të z. Veliu), 730 608 lekë.
2) Bashkëshortja, znj. Matilda Veliu, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë në fund të vitit 2016, kursime plus paga, 400 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka