Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si shef i Njësisë Speciale për K&M "Delta, 01.01.2016 - 31.12.2016, 1 134 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Alketa Nushi, të ardhura nga trajtimi në bazë të VKM nr. 183, datë 09.02.2011 'Për kompensimin për privacionet dhe humbjet që i shkaktohen punonjësit të Policisë së Shtetit, për shkak të nevojave të punës dhe të shërbimit', (pagë bashkëshorte), 01.01.2016 - 31.12.2016, 178 300 lekë.
2) Djali, Z. Arjon Nushi të ardhura nga paga në Komisariatin e Policisë Vlorë, 01.01.2016 - 04.11.2016, 571 844 lekë.
3) Djali, Z. Arjon Nushi, të ardhura nga paga në Drejtorinë e Policisë së Shtetit, 04.11.2016 - 31.12.2016, 106 086 lekë.
4) Djali, Z. Arjon Nushi, të ardhura nga shitja e një automjeti tip "Ford", 2 200 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar i një shtese në pallatin 1337, në katin e dytë, pranë apartamentit të prindërve, me sip. 59 m2, në lagjen "Lirimi".
2) Djali, Z. Arjon Nushi pronar i një automjeti tip "Mercedes Benz", blerë me të ardhurat nga shitja e automjetit të mëparshëm dhe kursimet familjare, vlera 4 200 euro.
3) Kredi bankare marrë në datë 11.11.2016, në një bankë të nivelit të dytë, 50 000 euro me afat shlyerje 180 muaj dhe këst kredie 356 euro, për blerjen e një apartamenti të ri. Shuma e shlyer 741.64 euro, detyrimi mbetur i pashlyer 49 777.65 euro.