Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME






TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si Këshilltar Ligjor i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, 1 144 946 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura nga pjesëmarrja si ekspert pranë Komisionit të Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi, 665 720 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersGjendje llogari bankare më 31 dhjetor 2016, 438 875 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Shlyer në vitin 2016 -240 000 lekë për kredi bankare disbursuar më 15.12.2014 me principal 3 000 000 lekë, afat shlyerje 25 vjet.