Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 572 227 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si Anëtar i Këshillit të Prokurorisë, 17 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 493 015 lekë.
2) Vëllai, të ardhura nga paga, 698 140 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje kursime kesh, 700 000 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 1 926 688 lekë për kredi banakre marrë më 07.07.2011 për blerje ap. banimi me principal 2 580 000 lekë, kest mujor 17 800 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -214 616 lekë për kredi banakre marrë më 07.07.2011 për blerje ap. banimi me principal 2 580 000 lekë, kest mujor 17 800 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.