Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 966 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga pranë AKBN, 539 172 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje llogari bankare për pagën, -104 545 lekë.
2) Gjendje kursime kesh, 780 000 lekë.
3) Overdraft, rinovim kontrate në Shkurt 2016, 110 000 lekë.
4) Bashkëshortja, blerë me kursime veturë tip Daimler Chrysler, 3 000 euro.
5) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare për pagën, 104 998 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka