Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si dekan i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, pranë Universitetit "Aleksandër Xhuvani" deri më 26.05.2016, 682 952 lekë.
2) Të ardhura nga paga si shef i Kirurgjisë, Elbasan, spitali "Xhaferr Kongoli", Elbasan deri më 26.05.2016, 262 005 lekë.
3) Të ardhura nga paga si rektor i Universitetit "Aleksandër Xhuvani" (01.06.2016 - 31.12.2016.), 1 185 231 lekë.
4) Të ardhura nga paga si shef i kirurgjisë në spitalin "Xhaferr Kongoli", Elbasan (qershor - dhjetor 2016.), 212 500 lekë.
5) Të ardhura nga projekti kërkimor shkencor i programit Erasmus zhvilluar në Universitetit "Aleksandër Xhuvani" dhe Xunta de Galicia, Spanjë, 2 192 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesat bankare, 939 lekë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Rudina Prifti, të ardhura nga aktiviteti tregtar si stomatologe deri më 26.05.2016, 264 000 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Rudina Prifti, të ardhura nga aktiviteti privat si stomatologe deri më 31.12.2016, 966 764 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar nga 27.05.2016 me interesat bankare, 70 346 lekë, gjendja më 31.12.2016 në total 16 681 917 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar nga 27.05.2016 nga paga dhe aktiviteti akademiko-kërkimor, 847 157 lekë, gjendja më 31.12.2016 në total 2 622 520 lekë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar nga 27.05.2016 nga pagesa e projekteve të huaja dhe aktiviteti akademiko-kërkimor, 192 euro, gjendja më 31.12.2016 në total 2 309 euro.
4) Kartë krediti me limit 2 000 euro, gjendja më 31.12.2016 me tepricë mbi limit, 2 400 euro.
5) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar nga 27.05.2016 me pagën si shef i kirurgjisë pranë qendrës spitalore "Xhaferr Kongoli", Elbasan, 168 005 lekë, gjendja më 31.12.2016 në total 1 506 844 lekë.
6) Gjendja e llogarisë bankare më 31.12.2016, të ardhura nga paga si rektor, 1 658 260 lekë.
7) Bashkëshortja, Znj. Rudina Prifti, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë shtuar nga 31.05.2016 me të ardhura nga aktiviteti si stomatologe, 383 568 lekë, gjendja në total më 31.12.2016. 448 078 lekë.
8) Bashkëshortja, Znj. Rudina Prifti, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë shtuar nga 31.05.2016 me të ardhura nga aktiviteti si stomatologe, 311 050 lekë, gjendja në total më 31.12.2016. 2 057 041 lekë.
9) Bashkëshortja, Znj. Rudina Prifti, gjendja cash pakësuar me 300 000 lekë për shkak të veprimtarisë private, gjendja në total më 31.12.2016, 700 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka