Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 1 008 000 lekë.
Incomes from Bonuses
1) Të ardhura nga bonuse për transportin si Kryetar Bashkie 330 000 lekë.
2) Të ardhura nga bonuse për telefonin si Kryetar Bashkie 28 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 151 200 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Të ardhura nga qiradhënia e një apartamenti banimi 16 950 euro.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja: të ardhurat nga paga 750 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function386%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka