Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 656 689 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti Arben Hajdarmataj, të ardhura nga paga pranë EUROSIG sha, Janar-Gusht 2016, 334 400 lekë.
2) Bashkëshorti, të ardhura nga paga pranë INSIG sha, Shtator-Dhjetor 2016, 407 392 lekë.
3) Vjehrri, të ardhura nga pensioni, 208 656 lekë.
4) Vjehrra, të ardhura nga pensioni, 181 968 lekë.
5) Bashkëshorti, të ardhura nga qira banese, 22 467 dollar.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje e llogarisë bankare, shtuar me 2 656 689 lekë.
2) Gjendje e llogarisë bankare, pakësuar me 1 944 709 lekë.
3) Bashkëshorti, gjendje e llogarisë bankare, shtuar me 22 467 dollar.
4) Bashkëshorti, gjendje e llogarisë bankare, pakësuar me 14 000 dollar.
5) Bashkëshorti, gjendje e llogarisë bankare, shtuar me 761 364 lekë.
6) Bashkëshorti, gjendje e llogarisë bankare, pakësuar me 2 246 985 lekë.
7) Gjendje depozitës bankare më 31 dhjetor, 30 125 dollar.