Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 859 200 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura nga interesat 905 euro. Pjesa në këto të ardhura është 50%.
2) Të ardhura nga interesat 58 010 lekë. Pjesa në këto të ardhura është 50%.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja: të ardhurat nga paga si administratore e hotel Alpin shpk 472 800 lekë dhe të ardhura nga aktiviteti privat 302 273 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function111%
Others
1) Dhënie huaje në vlerën 8 500 000 lekë. Pjesa në kredidhënie është 50%. Nuk janë përcaktuar interesi dhe afati i huadhënies.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka