Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura si drejtoreshë në Drejtorinë Juridike të Përafrimit të Legjislacionit, 1 051 579 lekë.
2) Të ardhura si pedagoge e Jashtme në Universitetin e Tiranës deri në korrik 2014, 90 000 lekë.
3) Të ardhura nga një kontratë shërbimi për MESSER Albania SH, 3 000 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtare në Komitetin e Birësimit, 60 000 lekë.
2) Të ardhura si anëtare e Komisionit për Mbrojtjen e Veçantë të Gjyqtarëve, 60 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, të ardhura nga paga 68 640 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka