Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 117 891 lekë në muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti Fabjo Arifaj, të ardhura nga puna në Galaxy shpk, 50 800 lekë në muaj.
Payments received for obligations from third partiesShitur automjet, 100 560 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) C’rregjistruar makinë për skrap.
2) Bashkëshorti Fabjo Arifaj, pronar me 1 e 5-ta pjesë takuese e tokë bujqësore e llojit arë me sip. 3 250 m2, në Grykë Lumi Lezhë, përfituar me ligjin 7501, pajisur me certifikatë pronësie.
3) Bashkëshorti, pronar me 1 e 5-ta pjesë takuese e tokë bujqësore e llojit arë me sip. 1 050 m2, në Kryezi Pukë, përfituar me trashëgimi, pajisur me certifikatë pronësie.