Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si ambasador, (gusht-dhjetor
2014), 9 170 euro.
2) Të ardhura nga paga si drejtor i Përgjithshëm në MPJ, 732 600 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Depozitë bankare në një bankë në SHBA, 27 700 dollarë.
2) Depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 900 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka